
באירוע מרשים בלונדון, השיקה וואווי את סדרת מכשירי הדגל שלה מסדרת Mate 20 ומוצרים נלווים.
סדרת וואווי מייט 20
סדרת המכשירים החדשה כוללת את ה-Mate 20 הבסיסי, Mate 20 Pro המתקדם יותר ואת המכשיר החדש Mate 20 X בעל המפרט המרשים ביותר מבין השלושה, המיועד לגיימרים. בנוסף השיקה החברה גם גרסה בשיתוף Porsche בשם Porshce Design Mate 20 RS המגיע עם עיצוב יוקרתי יותר הכולל עור איכותי ומחירו גבוה מאוד.
מול למעלה מ-1,000 עיתונאים, בלוגרים ומשפיענים במתחם אקסל בלונדון, הציג ריצ’ארד יו, מנהל חטיבת המובייל בוואווי העולמית את המכשירים בזה אחר זה לקול תשואות הקהל. התגובות מהקהל לא היו סתם נלהבות, בחלק מהתכונות של המכשירים החדשים דאגו בוואווי להדגיש את היתרון (או החסרון שביכולת הזו) למול מתחרות כמו אפל וסמסונג.
“סדרת Mate 20 החדשה מציגה את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר בתחום הבינה המלאכותית במובייל. יתרה מכך, היא מעוררת יצירתיות ופרודוקטיביות; ה-Mate 20 מעודד את המשתמשים להביע את עצמם, ללא מגבלות טכנולוגיות, הודות ליכולות ה- Dual-NPU, מצלמת ה- Triple Leica החדשה ואורך חייה של הסוללה העצומה”‘ אמר יו כשעלה לבמה.

וואווי מייט 20, מגרעת קטנה. ממש קטנה. (צילום: גבע תלם)
ואכן, הסדרה החדשה בהחלט מתקדמת בהרבה, גם לעומת דגמים מתחרים שהושקו אך לאחרונה. הנה העיקריים שבהם:
- מעבד ה- Kirin 980, מאיץ יישומי AI עם Dual-NPU.
- מצלמת ה-Triple Leica החדשה עם עדשת LEICA אולטרה רחבה, המאפשרת לצלם תמונות בפרספקטיבה רחבה, ללא התפשרות בפרטים.
- תצלומי מקרו בקרבה של 2.5 ס”מ מהעדשה.
- תכונות AI בווידאו באיכות צבע גבוהה.
- סוללה בקיבולת גדולה, המחזיקה למעלה מיום של שימוש אינטנסיבי.
- טכנולוגיית טעינה מהירה מתקדמת, באמצעות כבל או תחנת טעינה אלחוטית.
- Reverse Charging- מהיום אפשר להטעין טלפונים אחרים בעלי טעינה אלחוטית.
ה-Mate 20, יגיע עם מסך +FHD בגודל ״6.5 ברזולוציית 2244X1080 ודגם ה-Pro עם מסך OLED HDR בגודל ״6.4 ברזולוציית 3120X1440 עם יחס תצוגה 19.5:9 ואפילו מגרעת קטנה יותר מזו של דגמי האייפון החדשים. סידור המצלמות בגב המכשיר שונה מסדרת ה-P20 שהשיקה וואווי לפני מספר חודשים ושלוש המצלמות עוצבו כך שיחד עם נורת הLED ייצרו ריבוע שקצת בולט בגב המכשיר אבל לא בצורה משמעותית. הרכב המצלמות: מצלמת עדשה רחבה באיכות 40 מגה פיקסל עם מפתח צמצם f/1.8, עדשה רחבה יותר באיכות 20 מגה פיקסל ומפתח צמצם f/2.2 ומצלמת Telephoto באיכות 8 מגה פיקסל עם מפתח צמצם f/2.4.
סורק טביעת האצבע נמצא מתחת למסך ועובד מהר באמצעות Force Touch. סורק הפנים בגרסת הPRO עובד מצוין בתנאי תאורה טובים, בתאורה חלשה הוא מתקשה, כצפוי.
הסוללות בדגמים העיקריים, Mate 20/ Mate 20 Pro, עוצמתיות במיוחד. דגם הבסיס מציע סוללת 4,000mAh וזכרון 4GB, דגם ה-PRO מגיע עם סוללה חזקה במעט, 4,200mAh עם זכרון עבודה בנפח 6GB. חידוש נוסף היא טכנולוגיית Super Charge המאפשרת טעינה מהירה במיוחד במתח של 40W וזמן טעינה של חצי שעה בלבד ל-70% סוללה.
בוואווי לא פסחו על טרנד הגיימרים הניידים, שהתחיל עם PUBG וממשיך ביתר שאת עם Fortnite והשיקו את Mate 20 X, סלולרי עוצמתי במיוחד עם מסך בגודל 7.2″ וסוללה בנפח 5,000mAh. למכשיר הזה יש עזרים פיזיים כמו עט סטיילוס (בדומה לסדרת הנוט של סמסונג) ואפילו ג’ויסטיק שמתחבר אליו והופך אותו לסוג של נינטדו Switch על סטרואידים.
לאחר הצגת מכשירי הסלולר החדשים, הציגו בוואווי את המכשירים הנלווים: השעון החכם וצמיד הניטור החדש. השעון החכם, Huawei Watch GT, הוא השעון בעל אורך החיים הארוך ביותר בשוק, לפחות על הנייר לפי וואווי, ויכול להחזיק כ-14 יום ללא טעינה (בהנחה ששירותי המיקום כבויים, בעוד מתחריו מחזיקים כיום עד יום וחצי במקרה הטוב. השעון בעל פיצ’רים רבים מעולם צמידי הניטור לחובבי כושר ואורח חיים בריא ויודע לנטר את השינה ולזהות מצבי שחיה שונים.
המכשירים יימכרו אצל היבואנים הרשמיים: KSP, באג ורונלייט
המחירים בשקלים:
0
Leave a Reply